Dec 26, 2009, 12:13 PM

Тръгна си - посветено на баща ми 

  Poetry
2637 0 1

Тръгна си и думичка не каза,
тръгна си - не зная даже и къде.
Тъжно е и мъката ме пари,
като въглен догарящ в моите ръце.

Отново искам да те видя!
Покажи се, татко, поне за миг,
кажи - мислиш ли за мене,
кажи ми и с усмивка ме дари!

Жив е споменът за тебе,
гори в моите гърди!
Помня думите ти светли,
помня, но от спомена боли!

© Волен Вълев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??