Aug 6, 2009, 12:51 PM

Тръгвай 

  Poetry
411 0 0

Тръгвай си. Не искам да се връщаш,
дори и да ме молиш ти.
Любовта в омраза превръщаш,
омръзна ми от твоите лъжи.

Не искам повече да те любя,
без теб не е свършил света.
Тръгвай, искам да се разделим!
Не желая повече да живея с теб в самота.

Докато бях с тебе, самотна бях,
но истината чак сега разбрах,
че нямаш чувства нито грам.
Тръгвай! Оставям те сам.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??