Sep 18, 2008, 8:15 PM

тръпчивото 

  Poetry
609 0 24

 
усети ли ме
снощи бях до теб
не когато
мълния раздра небето
и не когато
вятъра косата ти разроши
бях първата дъждовна капка
целунала те по лицето
и глътката червено вино
разляла топлина във теб
бях тръпчивото
което след себе си остави
за да ме отпиваш пак
и пак
и пак
снощи бях със теб
бях до теб
бях
във теб



 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??