Jul 6, 2017, 9:38 PM

Тръпка 

  Poetry » Love, Free verse
550 1 7

Ти оставяш в мене тръпка

и те чувствам тъй близо, 

а отвътре всичко ме изгаря

и само мисълта за тебе ме държи високо.

Без тебе пожарите не мога да гася

превръщат ме в огнена жарава,

но нестинарка не съм била и не мога

и гори огъня и в пепел ме превръща.

Обичан мой, ела и прегърни ме

този огън да опазим дълго.

Малко са познаващите любовен огън,

който избухва и тлее цял живот.

Една искрица го разпалва

и сгрява ни и в едно живеем.

Да! Тръпка!.... Изгаряща сърцата ни!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??