Aug 17, 2007, 10:55 AM

Тук. (...) 

  Poetry
540 0 2


Тук.

Делник, денем... горе-долу - става,
но нощите са тъй студени.
По празници, обаче, не прощават
безсъници крещящи в мене...

Тук всеки е с език различен -
през Букурещ и Порто. И Манила.
За давещ се, въпросът си е личен:
Дали сега да Е, или - каквото бИло.
*
Няма край това Пътуване!
Минава и гори Животът.
Всред Дом и Брегове сънувани
смутено се прекланям пред Кивота.
*
Пътуване към себе си. До Края.

6 Декември 2005, Дженмар Зое, Атлантик

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??