Aug 10, 2016, 8:50 AM

Твоите тъжни очи 

  Poetry » Love
289 0 2

В твоите тъжни очи
аз утеха намерих.
Не кори ме любов,
че съм толкова грешен.

Как пленителна сила
с чудни багри обвива
душата ревниво?
Тежки ударни спазми
я рязкъсват, пронизват.

Горки сълзи проронва
сърчицето ми младо.
А пък те са влюбени,
лъчезарни и топли,
тези тъжни очи,
дълбоко
в душата ми,
потънали.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??