Feb 2, 2015, 6:14 PM

Твоят избор 

  Poetry » Love
512 0 0

Различно погледнати Ромео и Жулиета -
за обща, любовна, избра тази творба.
От всички истории на нашата планета,
защо точно тази, най-тъжна, избра?
 

В различна история, различни героите,
тяхната истинска обич нищо не спря.
Нас ни разделяха само географски завоите
и няколко стотин в километри числа.
 

По едно си приличаме, и ние не спряхме,
дадохме всичко от нашите души.
На края на битката, също умряхме,
аз още горях, но вече гаснеше ти...

© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??