Сега, след толкова време,
ти отново ме победи.
- Всички са щастливи.
Аз съм лоша, несправедлива,
но такава си и ти.
Ние сме еднакви.
И ти се бориш да докажеш,
че си по-добра от другите,
но, знаеш ли, както нас
помежду си воюват и те.
© Стеси All rights reserved.
Стихът ти ми хареса!