Oct 8, 2009, 1:37 AM

Tя 

  Poetry
545 0 0

Тя

И всяка чужда радост изживявала,
прегръщала със обич чуждите деца...
Не знаеш колко щастие е преживяла
и е усмихнала безброй лица.

Но нейната усмивка не е искрена -
таяла във себе си безброй тъги
и душата ú, в мъка облечена -
отвън  в дрехи от дъги.

И никой мъката ú не разбра,
децата ги прегръщаше с нежност
не знам как всичко нейното сърце побра
и кой ú вдъхва тази смелост.




                               19:40

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??