Jun 1, 2008, 9:35 PM

Тя 

  Poetry
506 1 2

Тя е дива и красива.

Тя е властна, без съмнение.

Тя е мила, щом поиска.

Тя е като привидение.

Тя избира правилата.

Тя печели пак играта.

Тя - самото изкушение.

Тя е силната жена!

© Десислава Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??