Dec 8, 2013, 10:51 AM  

Тя 

  Poetry » Love
966 1 5

Тя е наградата за моята слабост

 и наказание за моята дързост,

 от дявола измолена жалост,

 от бог изтървана прибързаност.

 

Тя е на сърцето въздишката,

на вятъра нежната ласка,

на щастието, усмивката... нишката,

на живота ми топлата краска.

 

Тя е подаръче божие

за раздадена моя безпринципност,

моята карма, подкожие

мое лекарство за жизненост!

 

Тя е бучката в гърлото

дето не се преглъща с ракия,

дето професори - "дъртите"

никога не ще я открият!

 

Тя е свитата топка в стомаха,

"акварела" на мойте мечти.

Наместо сбогом - помахай

Тя е Линка... си Ти!

 

                                  Остани!

 

 

© Носталгин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??