Aug 6, 2017, 9:15 AM

Тя 

  Poetry » Love
475 1 8

Моя крехка, разнежена лудост. 
Моя скъпа, пиянска сълза. 
Моя зима, безкрайна и люта, 
колко дълго след теб ще мълча?

 

Ти в страха ми си скрит и в копнежа. 
Тъй далеч си и близо до мен. 
Ти в гърдите си острата тежест. 
На очите ти още съм в плен. 

 

Моя тайна, надежда красива. 
Моя сбъдната райска мечта... 
С теб сме всичко, но не и щастливи. 
Няма път между нас, само Тя. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??