Дръзка, непокорна,
бушува в мене тя.
Като мълния съдбовна,
предсказана, предопределена .
Страшна и бедствена,
неочаквана за мен и теб.
Разлюля нашите сърца
в бурята на любовта.
Тя? Нейното име е Реалността.
И няма излизане, няма връщане назад.
Завръща се като бумеранг.
Бягайки от нея с теб, тя завръща се...
отново, пак... по-страшна... и помитаща
(отвсякога).
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.