Dec 5, 2009, 10:10 PM

Тя беше 

  Poetry » Other
737 0 8


Ти винаги ще бъдеш в мен!



След себе си палеше буен пожар

и носеше нежния полъх на птица.

Тя имаше чар, безкомпромисен чар

и острия нрав на дива тигрица.

 

И беше красива, о, Боже, красива…

Рамената й - стон, водопад от коси.

 По своему някак, небрежно щастлива,

в дланите скрила безкрайни мечти.

 

Тя бе желание, блян за мъжете –

недокоснат миг, окъпан в нощта,

усмивка и радост... Боже, тя беше…

(Но какво без нея сега е светът?...)

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??