Jan 6, 2010, 5:28 PM

Тя е Бог 

  Poetry » Love
1762 2 13

 

                             Тя е Бог

 

 

 

Нашата любов

допуска,

прощава.

Тиха и нежна,

без изява.

Без амбиции,

без претенции.

Без да проси

индулгенции.

Без да се пали,

да обяснява.

Нашата любов

преживява...

Като цвете

се грижим

за нея.

Тя расте,

а душите ни

пеят...

Без да е вода,

без да е клада-

топлина дава,

носи прохлада.

Без болка,

без тъга,

без неволи -

любовта ни е

свобода.

Свещен съюз

на две воли.

Безсловесна е,

но и безкраен

епилог.

Тя е

нашият Бог.

 

                                                           Загора

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??