Nov 19, 2009, 11:18 AM

Тя е мен 

  Poetry
497 0 3

Тя е мен

И останахме сами

В нашето гнездо

Където се свиваме

За да ни стигнат парите

И времето

 

Тя е само мен

И никой друг няма да ни грабне за опашките

Защото знаем как да запалим кутия с вълшебства

И знаем как да изпушим чуждите нападки

 

Но и аз съм нея

И моето е нейно

И няма да ни потрябват ничии проблеми

След като знаем как да си създаваме нашите

 

Тя е мен

И съм свикнал с белезите ù

 

Останахме сами

Да си чоплим мръсното под ноктите

И под чаршафите да се кикотим

И да се разхождаме голи

До хладилника

За още...

И още...

 

И никога не ни стига

Защото ние сме себе си

И нямаме нищо

За което да мечтаем

Но знаем какво искаме

 

18 ноември 2009 г.

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??