Dec 17, 2008, 7:23 PM

Тя и той 

  Poetry » Love
774 0 13

http://www.vbox7.com/play:a5d7eee3

 

Тя е божествена музика,
с душа като небесна симфония.
Очите й изпълват нощите
с лунни мечти.
С приказна нежност,
по тихия бряг на сърцето му
оставя перлените си следи.

От топлите й ръце разцъфват
червено-огнени рози.
Думите й превръщат чувствата
в пролетни песни.
С нейната обич магична
животът прелива от звук
и се диша толкова лесно.

Той е вихър и пламък от страст,
прогарящ Вселената.
За нея ще извърви докрай
пътеката сребриста,
обляна в цвета на седефа.
И пред олтара на времето
ще са символ за любов чиста.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??