„Тя - Любовта”
Тя не пита кога и къде,
тя идва неочаквано,
тя възбужда и пленява,
тя е любовта.
Тя може всичко,
да обича и прощава,
да наранява и утешава,
тя, тя е любовта.
Тя има очи и ръце,
тя омайва с нейното сърце,
тя владее живота и света,
тя е любовта.
© Мариела Иванова All rights reserved.