May 24, 2009, 3:15 PM

Тя ми каза... 

  Poetry » Love
744 0 16

"Събуди се!" - ми каза

и ме целуна

вкусно и звучно.

Нежен парфюм

по челото остана,

добавяйки:"-Глупчо!"...

И със усмивка

сложи черта:

"Нашата среща

нищо не струва!

Твойте неща, мойте неща -

времето ще лекува!"

Нейните токчета,

отвъд хоризонта

са вече безмълвни...

Исках да тръгна,

ала не можех -

тя ми се сърди...

Бие сърцето,

като шаман,

в тимпан огромен.

В очите - поляна

угасна Шагал

и стана спомен.

На нейните устни

бе Мона Лиза -

свято изкуство!

А аз отново

до Ада ще слизам

с прехапана устна...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??