Sep 28, 2010, 2:29 PM

Тя, съдбата 

  Poetry » Phylosophy
403 0 2

Довереница моя е съдбата,

обича ме - не ме обича,

но може да ме различи в играта

и аз на нея толкова разчитам.


И в своя орбита ме завъртява -

звезда ли съм или прашинка,

до мен е, може да ме разпознае,

и аз вървя след нея като сянка.


Стремление и пристан е - почитам я

и вярвам, че ще пази като стожер

Тя всеки дом със жал, когато скитам,

защото е безсмъртна, да, това го може. 

  

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??