Dec 11, 2018, 10:47 AM

Тя умее 

  Poetry
853 4 8

 

 

Жената, която

с очи цветя разцъфтява,

с усмивка люлка за слънце плете,

с ръцете си любов извайва,

а в сърцето й

гълъбица гнезди,

умее да целува осезаемо

с мисли

 

по Коледа.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??