Mar 20, 2013, 12:40 PM

Тъга 

  Poetry » Other
444 0 0

Понякога е тъжно

тъжно и острожно

искаш да живееш

искаш да се смееш

но във нашата страна

пак e старата игра.

© Тео Кол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??