Mar 22, 2011, 7:00 PM

Тъга 

  Poetry » Other
1055 1 14

При мен завърна се тъгата,
от липсата ти заболя,
загуби своя цвят дъгата
и в сиво се обагри тя.
Заглъхна чучулиговата песен,
букетчето от незабравки прецъфтя,
светкавица небето ми посече,
а болката подаде ми ръка.
Нарекох си звезда със твойто име,
да ме огрява през нощта,
пътека лунна да открия
към твоята любов единствена.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??