Apr 16, 2014, 3:14 PM

Тъга 

  Poetry
536 0 2

с годините
тъгата се натрупва
като излишните килограми
телата стават интертни
и движенията им
заприличват на пасажерите
в автомобил
от ранните години
на американското кино
телата стоят неподвижни
сменят се само пейзажите
с годините
тъгата се натрупва
и телата тежат повече
така земята
ги притегля по-близо
до себе си
така тя взима
теглата им

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??