Jul 2, 2011, 6:20 PM

Тъга по моето море 

  Poetry » Other
586 0 0

Студена е
прегръдката
на Океана...
Измъквам се,
отдръпвам се назад...
На бряг далечен
пясъчните устни
ме целуват,
чужди устни,
с дъх на моето море...
Със стъпките ми
океанските вълни
флиртуват,
отнасят ги,
не знам къде...
Кораби
навътре плават...
и акули...
Плаче
моето сърце...

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??