Aug 16, 2015, 10:25 PM

Тъжна любов 

  Poetry » Love
369 0 0

Колко нежна е любовта -

дори когато е сама.

В нея има красота

напук на всяка тъма.

 

И аз мисля, че напразно не живея,

щом на таз земя теб те има,

но, уви, през сълзи пея,

щото в сърцето ми е тъжна зима.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??