Apr 5, 2013, 8:11 AM

Тъжна самотна и виновна 

  Poetry » Love
511 0 1

Тъжна съм, времето като че ли  спря,

изобщо не минават дните.

В мен сякаш нещо умря,

спътник са ми само дните.

 

Самотна съм и това ме изгаря,

в мен пламтят безброй пожари.

Сивотата на живота ми ме изгаря,

пред мен е завеса като от цигари.

 

Вина имам животът ми за да е такъв,

упреквам за това и своята съдба.

Обикнах несъзнателно един мъж,

а тя била забранена, любовта.

 

Да обичаш, значи и да страдаш,

не само има и щастливи дни.

Но от съдбата си не успах да избягам,

докато е време бягай ти!

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наскоро прочетох, че любовта не боли, ако боли значи не е любов... и така... , но и аз мисля , че любовта боли.
Random works
: ??:??