Ти само с благи думи ме плени.
Поведе ме през стръмните пространства.
На гръб понесе моите вини,
за да изгрее първият ни празник.
Не вярвах във любовни чудеса.
Понякога се усъмнявах в Бога.
Но ти усети моята душа
и аз до тебе вече всичко мога.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Трогната съм от вниманието ти, Ани.
Много радост и добро настроение ви пожелавам!