Oct 24, 2010, 7:08 PM

Тъмно огледало 

  Poetry
530 0 2

Къде е моят образ,

потънал в нечии самотни  огледала.

Не се виждат дори и  сълзите,

уморени от очите капят все в  празнота.

 

Тъмно е огледалото на сърцето,

пропукано, в тишина без глас.

Зад огледалата ела и виж за последно

жив или мъртъв съм аз...

 

Милан Милев

24.10.2010

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??