Най-скъпите ни хора днес заминават,
да търсят надалеч оттук късмет и дух.
Стиснали надеждата в юмрук, оставаме,
навътре скрили болката в очите сухи.
След тях ще предъвкваме вчерашни мисли
и дълго още ще живеем в спомените,
укорявайки се, че не сме рискували
да изиграем и последната си карта.
Животът си върви напред с широки крачки
и често вписва ни в графата "победени".
За приятелите молим се, обичаме ги
и силно вярваме, че ще се върнат някой ден.
© Елена All rights reserved.