Sep 12, 2009, 9:08 PM

Търсена любов 

  Poetry
645 0 1

 Търсена любов

 

 

И падаш, търсейки любов,

отчаяно загубваш вяра в  нея.

Сломен си ти от твоя си живот,

че бави се магическата фея…

 

Живееш с тази мисъл и не вярваш,

че имаш право ти на орисия.

Но гордо можеш ти да се изправиш,

с поднесена любов, като в тепсия.

 

Но не е тъй в живота - даром няма!

Съдбата ти ковеш си, както можеш.

А искаш ли любовната магия,

ще трябва ти и твоята да вложиш! 

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??