Apr 22, 2009, 9:56 AM

Търсене 

  Poetry
512 0 0

Ляга луната

в твоето ложе

като жена-самодива

в косите,

русалка

в очите,

прегръдка,

лъчи,

сноп,

тишина

и една

целувка

на устните

навява

спомен

за вятър

едва...

           22. 04. 2009 г.

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??