Mar 19, 2006, 9:27 PM

Търси си друга! 

  Poetry
675 0 7
Не е това, не си и ти!
Нима си оглушал?
Убиваш ме от упор!
И моля, престани
с тез погледи и укор!

Кога повярва,
че безгрижно
ще караме напред
като катун чергари?

Нима повярва,
че ще следвам
всеки твой копнеж?
Че нямам свои?

Кога реши,
че ще търпя
да гледаш в мен
безмълвен като сянка,
и ще остана
тъй, безропотна
и безотказно твоя?

Сгреши, човече.
Не и аз. Аз искам!
По много, и от всичко.
А ти все още питаш….
Как така, не ти ли стига?
Не ми. Търси си друга.

© Николина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??