Aug 8, 2007, 12:27 PM

Търся те 

  Poetry
788 0 2
пустинята на моето сърце
ме вика и протягам пак ръце
протягам в мрака пръсти отмалели
и търся теб във спомените остарели

празен мрак пред мене се открива -
нечия ръка очите ми закрива
лунен лъч - пламък от свещица
чувам пак самотна гургулица

тук ли си или те няма?
нима си бил поредната измама?
напразно питам - отговор не идва
и никой май не пита кой какво изпитва...

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • <i>тук ли си или те няма?
    нима си бил поредната измама?</i>

    прекрасно е...
  • Много е хубаво =) Но както ти казах и преди, тая гургулица ме притеснява :D
Random works
: ??:??