Aug 2, 2008, 10:24 PM

Търся те 

  Poetry » Love
812 1 6
Търся те, щастие мое!
Като приказка за лека нощ,
да усетя твоята велика мощ,
като звезда сияйна на нощното небе
да трепти влюбено едно сърце!

Търся те, щастие мое!
Като буря внезапна в живота да се върнеш
и всичко в моя свят ти да преобърнеш,
като страст необуздана мен да обкръжаваш
и от любовта най-хубавото да ми даваш!

Търся те, щастие мое!
И намерих ли те, с Него ли си ти,
заедно ли вървите към моите мечти,
Той може ли от себе си всичко да даде,
за да подари любов на моето сърце?

Търся те, щастие мое...

02.08.08

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??