Aug 8, 2008, 8:42 PM

Тъща 

  Poetry » Humour
742 0 10
Тъщата ми все се меси,
не я спират ключ, завеси.
Бре, отде е тоз късмет,
че на нея съм и зет?

Е, поне жената слуша,
вечер в нея щом се сгуша,
всичко сторено прощавам
и за тъщата забравям.

Важно е да ме обича
и дано не заприлича
тя на майка си след време,
че ще ми е доживотно бреме.

© Иванка Морарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??