Sep 4, 2020, 4:03 PM

Тюфлекът слабак 

  Poetry » Parody
522 0 0

Този ли?!

С големия корем и скъсаните 

панталони.

Той ли?

Този който намира кусури на всички.

Той е с недостатъци а осъжда другите .

Алегоричен, жалък.

Безпрецедентен.

Кавалер бил.

Това добре ,но твърде 

много се надценява. 

Хвали се сам.

Само знае да се дразни и заяжда с хората.

Недоволен. 

Начумерен. 

Идеалист и себелюбец.

Обвит от кал с бели топчета .

Хуморист и натурарист.

Лукав хитрец.

Тюфлекът слабак с добро сърце и големи претенции.

© Elena Bojinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??