Jun 16, 2013, 10:49 PM

У дома... 

  Poetry
583 0 21

Счупени

прозорците на детството.

Упоена болка,

сън-врата,

а на спомена

във скрина скрита

парцалива сянка

на мечта...

 

Одая,

забравена икона,

недолюбен,

сам и стар кавал.

Песента на дядо

още помня.

Черен гарван,

бурен,

гълъб бял...

 

Сенки

и зазидани желания,

необрана,

плачеща асма.

Село мое -

моя стара рана!

Само тук

се чувствам

у дома!

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??