Jun 15, 2010, 3:54 PM

Убийца 

  Poetry » Other
689 0 1

Не те убих сама, ти сам се погубваше.
 Но аз... Погубваше и мен, и аз...
Аз разкъсвах трупа ти
под звуците на тишината.
 Разкъсвах го и си казвах:
„За да не страдаш.”
„За да не трепне крачето ти,
нали вече нямаш глава...”
„За да ти е спокойно,
да не се плашиш,
ако се виждаш от някъде.”...
„За да се оправдая”
Разкъсвах тихо, нежно,
за своята... (болка... любов...  душа...)
Разкъсвах тихо, плахо,
за своето... (спокойствие... спасение...)
Разкъсвам за своя живот…
Убийца ли съм?

© Еклектика All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??