Sep 7, 2010, 8:29 PM

Убийство по СКАЙП-а 

  Poetry » Other
668 0 4

Убийство по СКАЙП-а

(по Петр Давидов

провокирано от "Жени-убийци" на Discovery chanel

Всяка прилика с действителни хора и събития е случайна! )

Говори ми! Още ми говори!
Ти така ме възбуждаш със думи...
Аз се свивам... Отвътре гори...
и от тебе съм луд и безумен...

Неочаквани сипеш ми думи.
Жар-Птица отново е жива.
Самодиви се скитат по друмите...
Момък нейде водата напива...

Ти ми шепнеш нощни слова
и разголваш всички фантазии.
Екстрасистулно трепка душа...
а е всичко във комп-а и фразите...

Обладавам те... Затваряш очи...
Ти застиваш... Така е прилично...
Целувка отвътре - да не личи...
а реалът е като космос различен...

Ти измисли всичко сама...
Ти - жената, отнела ми всичко...
Там... Боли ме... Хайде, ела
да ми кажеш защо те обичам...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мдаааааммм! Има наистина много хора, които се чувставт по-живи и по-щастливи във виртуалния свят!Тъжно!!!
  • Много ми хареса.
  • Не е смешно, наистина, има самотни хора, петимни за всяка топла дума, която понякога може да прерастне в самоубийствена страст...
    Виртуалът измества реала и в един момент се оказваш негов пленник.
  • Хич не е смешно, а аз скайп нямам - това ми е застраховката!
Random works
: ??:??