Jul 24, 2009, 1:09 AM

Уча се 

  Poetry » Love
656 0 10

 

 

 

Уча се да бъда споделена.

Не в любов.

А с вятъра приказвайки.

С пръстите на вярата,

с умората,

с важните секунди,

с болката...

 

Уча се да вярвам извънредно.

Без да смятам

и да преосмислям.

 

Има ли те,

значи съм повярвала.

 

Дишам ли,

навярно съм

останала...

 

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??