Dec 9, 2007, 11:39 AM

Уча се... да съм човек 

  Poetry » Other
775 0 17
 

Уча се... да съм човек

 

 

Приседнах тук, на този кръстопът,

да си поема дъх от стари рани,

но как да забравя за тях отведнъж -

за болките сърцето ми раздрали.

 

 

И ето тук, на този кръстопът,

приседнала се вглеждам в безкрая,

и чудя се, за кой пореден път,

какво съдбата занапред вещае?

 

 

И ставам, и поемам пак по пътя.

Познат и непознат, понякога не лек,

трудно, бавно пак пристъпям

и уча се да бъда истински човек...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??