Jun 28, 2018, 11:55 PM

Учителко 

  Poetry
347 1 2

Учителко

 

Учителко, аз знам какво ни даде:

Ти ни научи и ни завеща

как да обичаме по-малките наслади

и да се радваме на малките неща.

 

Когато, с тебе влязохме в школото,

ний можехме единствено, да сричаме.

Ти посади в сърцата ни доброто

и ни научи силно да обичаме.

 

Ти ни въведе на познанието в двора,

по начин, който само ти умееш.

И ето ни пред теб - големи хора,

с които искаме да се гордееш.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това ще го подаря на дъщеря ми,тя е точно такава ...учителка!!Много е хубаво,Мари-Елен!
  • На учтеля, с любов! Много признателно!
Random works
: ??:??