Oct 22, 2009, 9:39 PM

Удавник 

  Poetry » Love
560 1 1

Да, прав си!

Може би наистина

в страха съм вкопчена - като удавник.

И може би, притисната

от стремената на ездача луд - живота

не мисля за оставащото време.

Прав си!

Новото е като бурен -

изкоренявам го, но никне семето

в уютната градина на душата.

И пак в страха ще го посея.

И ще се вкопча.

За удавник!

© Жана Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??