Jan 21, 2007, 1:07 AM

УХАНИЕ 

  Poetry
1444 0 22

Как ухаеш на… истина!

Ще те вдишвам с наслада,

ще настръхвам от допира с теб,

ще те търся във мислите;

щом далеч си - ще страдам -

като всеки обичащ човек!

 

Как ухаеш на истина!

В мен убиваш лъжите

 и след - миг ще ухая на теб.

Аромата ще плиснем

 на света във очите -

да ухае и в идния век.

 

Любовта ще ни води,

ще се вдишваме двама,

ще живеем във нашия рай.

Прегърни ме - до болка,

прегърни ме - до рана,

прегърни - без да мислиш за край!

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??