Sep 26, 2008, 12:39 PM

Ухание на сънища... 

  Poetry » Landscape
682 0 1
 

Ухание на сънища

долавя всеки ритъм на сърцето!

Ухание на приказка и нощ, полуизмислена,

му подарява само гъста утринна мъгла.

Ухание пристъпва тихо,

идващо откъм небето.

Разплакано, потърква си очите

и пилее по земята капчици роса.

В ден превърнато ухание

на смисъл и на път!

Отново равно със земята под краката му

и на живот ухае всяка стъпка!

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??