Jul 13, 2016, 7:39 PM  

Уиски без лед 

  Poetry » Love
566 0 14

Уиски сипвам в чашата без лед, 

без сода и не бързам да отпия,

че с глътки обич, с мисълта за теб

опива ме любов като магия!

 

Повярвало, че още би могло

от спомени да разгори жарава,

завръща се, което е било...

Но то без нас не може да прощава!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??