Jan 9, 2009, 9:14 AM

Ужасно закъсня 

  Poetry » Love
596 0 4
Ужасно много закъсня!
Не мога вече да се върна!
Отдавна всичко пропиля,
щом поиска да си тръгна!

Ужасно много закъсня!
Как времето сега да върна?
Как днес, кажи, да ти простя
и пак с любов да те прегърна?

Ужасно много закъсня!
Върви си и не се обръщай!
Отдавна всичко пропиля,
в живота ми сега не се завръщай!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??