Jul 11, 2008, 2:13 PM

Уловката на думите 

  Poetry
441 0 8
 

 

 

Аз не зная какво да ти кажа.

Поизносени вече слова

все ме спъват досами паважа,

изпод калдъръма наднича трева.

 

Аз не зная къде ще отида.

В странен залез, в миг съкровен

като малка разтворена мида

да очаквам щастливия ден...

 

Аз не зная къде ще замръкна

в този свят пурпурно жив.

В мен когато струната млъкне,

ще усетя, че и ти си щастлив.

 

Не, не зная какво да ти кажа

в този дъжд, с ноемврийски сълзи.

Все ме спъват досами паважа

неизречени още мечти...

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??