Nov 29, 2014, 8:37 PM

Уморен 

  Poetry
695 0 14

Уморен, уморен...
Денят се повлякъл
да завесва очите ми, сестро.

Нощта разповива -
и в черно повива душата ми.

И денят, и сънят ме не щат.

Утре
къде ще вися,
прикован на езика си, сестро?

И коя ли надежда 
ще тегли към пътя нозете ми?

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??